Blog

Τζάκια αερίου

Cpx  DRU Metro XTL houtset standaard

Τα πρωτοποριακά αυτά τζάκια είναι κομψά με πραγματική φλόγα και έχουν ως καύσιμη ύλη το υγραέριο ή το φυσικό αέριο και είναι κλειστού τύπου. Προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα της φωτιάς χάρη στην απουσία πλαισίου στην πρόσοψη και τον ελάχιστο αριθμό ορατών χαλύβδινων μερών.

Χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα κατασκευής και ευκολία στην χρήση.

Screenshot 7 480x209

Ένας ειδικά σχεδιασμένος καυστήρας παρέχει φωτιά, όπως σε ένα τζάκι ξύλου. Τα ξύλα και η θράκα που «καίγονται» είναι διακοσμητικού τύπου από πυρίμαχο-κεραμικό υλικό που προσομοιάζει την καύση πραγματικού ξύλου. Η φωτιά είναι εξαιρετικής φυσικότητας και η έντασή της απόλυτα ελεγχόμενη με τηλεχειρισμό. Το διακοσμητικό υλικό καύσης μπορεί να είναι επίσης βότσαλα ή μαύρο γυαλί.

Screenshot
Screenshot
Screenshot

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

  • Τα τζάκια αερίου και υγραερίου διαθέτουν πιστοποιητικό CE που πληροί τις ευρωπαϊκές οδηγίες GAR που είναι υποχρεωτικές για τις συσκευές που παράγονται και σχεδιάζονται από τον Απρίλιο του 2019 και πέρα το οποίο εγγυάται την ασφαλή χρήση και την προστασία του περιβάλλοντος.
  • Ερμητικά κλειστό θάλαμο καύσης, που παρέχει τον υψηλότερο βαθμό ασφάλειας.
  • Διπλό σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης του τζακιού, με ιονιστή και θερμοστοιχείο σε περίπτωση προβλήματος με τον αγωγό καυσαερίων ή την παροχή αερίου.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

  • Ενεργοποίηση και πλήρη έλεγχο με τηλεχειρισμό που εξασφαλίζει ταχεία απόκριση στη ρύθμιση θερμοκρασίας με ρυθμιζόμενη ένταση της φλόγας με ενσωματωμένο θερμοστάτη. Δυνατότητα προγραμματισμού της ημερήσιας θερμοκρασίας ακόμη και για επτά ημέρες.
  • Κατάλληλο για καύση με φυσικό αέριο ή υγραέριο.
  • Εύκολη εγκατάσταση με απαγωγή καυσαερίων μικρής διατομής. Η εγκατάσταση δεν απαιτεί μια παραδοσιακή καμινάδα – το ομοαξονικό σύστημα επιτρέπει την εγκατάσταση σε δωμάτια χωρίς καμινάδα, απλά φέρνοντας την απόληξη του καπναγωγού έξω από το τοίχο του κτιρίου ή την οροφή.
  • Απουσία στάχτης.
  • Μειωμένες εκπομπές προς το περιβάλλον.

( Τα τζάκια αερίου είναι γνωστά για την «καθαρή» καύση τους.  Σε σύγκριση με τα τζάκια που καίνε ξύλα, τα τζάκια αερίου και προπανίου παράγουν πολύ λιγότερα σωματίδια και μονοξείδιο του άνθρακα. Ωστόσο, καμία πηγή ενέργειας δεν είναι εντελώς φιλική ως προς το περιβάλλον. Το φυσικό αέριο και το προπάνιο απελευθερώνουν μερικούς ρύπους όταν καίγονται, κυρίως οξείδια του αζώτου. Απελευθερώνουν επίσης σημαντικές ποσότητες υγρασίας στον αέρα. Ένα κακώς ρυθμισμένο τζάκι αερίου μπορεί να παράγει ελλιπή προϊόντα καύσης, συμπεριλαμβανομένου του μονοξειδίου του άνθρακα. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αγοράζετε ένα ενεργειακά αποδοτικό τζάκι φυσικού αερίου και με την συνετή χρήση του και την σωστή ρύθμισή του, θα χρησιμοποιήσει λιγότερη ενέργεια. Το αποτέλεσμα θα είναι η μείωση  εκπομπών αερίων θερμοκηπίου που συμβάλλουν στην κλιματική αλλαγή.)

 καμινάδαΜεγάλη ενεργειακή απόδοση περισσότερο από 90% με χαμηλή κατανάλωση. Το φυσικό αέριο, είναι το φτηνότερο καύσιμο σήμερα. Όλα τα παραπάνω κάνουν την εγκατάσταση ενός ενεργειακού τζακιού αερίου κάτι παραπάνω από ελκυστική.

Διατίθενται σε πολλά σχέδια και μεγέθη. Είναι οικονομικά ως προς την κατανάλωση, χρησιμοποιώντας είτε φυσικό αέριο, είτε προπάνιο, είτε υγραέριο αλλά είναι και ασφαλή στην χρήση τους.

Η χρήση του φυσικού αερίου δίνει την δυνατότητα εγκατάστασης τζακιού εκεί που δεν μπορούμε να τοποθετήσουμε κανονική εστία λόγω καμινάδας.

Όπως βέβαια μας δίνεται και η δυνατότητα να μετατρέψουμε κλασσικά τζάκια ξύλου σε τζάκια με φυσικό αέριο.

DRU

Τα τζάκια φυσικού αερίου της Ολλανδικής εταιρείας DRU που έχουν σχεδιαστεί ώστε να αναδεικνύουν και να θερμαίνουν τον χώρο σας – είτε έχετε προτίμηση για τη σύγχρονη είτε για την παραδοσιακή διακόσμηση. Εσείς δεν θα έχετε καμία έλλειψη επιλογών, δεδομένου ότι υπάρχουν πάνω από εκατό  διαφορετικά μοντέλα. Καθένα από αυτά έχει διαφορετική επιλογή πρόσοψης, χρώματα εστίας και επένδυσης. Έτσι είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε ένα συνδυασμό που θα εναρμονιστεί με το δικό σας τρόπο ζωής.

Οι εστίες αερίου DRU δεν είναι απλά ευχάριστες στο μάτι, είναι μία από τις πιο εξελιγμένες συσκευές θέρμανσης του πλανήτη. Ο συνδυασμός σύγχρονου styling με την σύγχρονη τεχνολογία φυσικού αερίου, παρέχουν θέρμανση με ασφάλεια, άνεση καθώς και υψηλή αισθητική.

Η DRU είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ποιοτικής πιστοποίησης του ISO 9002. Επιπλέον όλα τα προϊόντα DRU έχουν το σήμα CE με πιστοποίηση ενεργειακής κλάσης, και υπόκεινται σε ετήσια επιθεώρηση από την BSI.

Η DRU σήμερα είναι μια σύγχρονη εταιρεία που συνεχίζει να ειδικεύεται στην παραγωγή συσκευών θέρμανσης αερίου. Παράγει επίσης σόμπες και τζάκια ξύλου. Η DRU έχει γραφεία σε 3 χώρες και ένα δίκτυο αντιπροσώπων που καλύπτει όλη την Ευρώπη.

Screenshot
Screenshot  e