Η εταιρεία μας ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Η. – ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Α. Ο.Ε. με τον διακριτικό τίτλο ¨λιθοδομή¨ ιδρύθηκε το 2005, με πρώτη έδρα στην Παιανία και συγκεκριμένα στην Λ. Λαυρίου 163.

Από το 2013 βρισκόμαστε στη Λ. Κηφισίας 165 στο Μαρούσι, σε ένα καλαίσθητο εκθεσιακό χώρο, όπου θα βρείτε εγκατεστημένα και σε λειτουργεία ενεργειακά τζάκια, ενεργειακές κασέτες, σόμπες, υδραυλικά τζάκια.

Θέλουμε με αυτό τον τρόπο οι πελάτες μας να διαπιστώνουν “ ιδίοις όμμασι ” τα πλεονεκτήματα του ενεργειακού τζακιού, αλλά ταυτόχρονα να έχουν άμεση και πρακτική αντίληψη του τρόπου λειτουργείας του.

Πάντα πιστεύαμε ότι ο πελάτης πρέπει να είναι σωστά και σε βάθος ενημερωμένος για να προβεί σε μία τέτοιου είδους σημαντική αγορά.

Η ενασχόλησή μας με τα τζάκια και τις πέτρες μετράει μερικές δεκαετίες αφού αποτελεί οικογενειακή παράδοση θα λέγαμε. Φτιάχνουμε τζάκια από τότε που δεν υπήρχαν καν προκατασκευασμένα και όλα τα τζάκια ήταν χειροποίητα.

Από την αρχή στόχος μας ήταν να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Καταφέραμε έτσι να φτιάξουμε ” καλό όνομα ” στην αγορά και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Με την μεγάλη τεχνογνωσία που διαθέτουμε έχει εκπαιδευτεί το προσωπικό μας που εργάζεται στις τοποθετήσεις των τζακιών, που γίνονται πάντα με τη δική μας παρουσία και καθημερινή επίβλεψη.

Αυτό είναι και το συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Κάνουμε οι ίδιοι τις τοποθετήσεις των τζακιών και έτσι είστε βέβαιοι για το σωστό αποτέλεσμα.
Στην έκθεσή μας, στα τζάκια που έχουμε εγκαταστήσει, θα δείτε διακοσμήσεις τζακιών με διάφορα υλικά όπως πέτρα , μάρμαρο, γρανίτη,καθώς επίσης και μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό που διαθέτουμε, να διαλέξετε τη διακόσμηση που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο και στα γούστα σας.


Ελάτε να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα.